About us

Project studio Русе

Project Studio Русе – мястото, където всяка идея и всеки спомен получава физически облик.
В Project Studio вярваме, че всеки момент заслужава да бъде отбелязан. Ние не просто създаваме продукти, ние създаваме емоции. Нашият екип от талантливи дизайнери и специалисти е ангажиран с визията да превръща вашите идеи в уникални, персонализирани подаръци, които ще бъдат ценени през годините.

 

Изборът на Project Studio е избор за качество, иновация и отдаденост. Нашите продукти не са просто предмети – те са израз на индивидуалност, на спомени, на обич и уважение. Ние осъзнаваме важността на детайла и се стремим към съвършенство във всяка стъпка от процеса. С гордост можем да кажем, че стоим зад всяка поръчка, зад всяка дрешка и аксесоар, които излизат от нашия магазин.

 

Но Project Studio е повече от магазин. Това е мост между вашите мечти и реалността, между миналото и настоящето. Всяка ваша идея, всяка ваша история заслужава да бъде чута, видяна и докосната. И ние сме тук, за да ви помогнем в това. Заповядайте в нашия свят – свят, където вие и вашите близки сте главните герои. Заедно, нека създаваме незабравими моменти!

Най – качественият печат върху текстил и бродерия на достъпна цена!

Тениски, Суитчери
Възглавнички
Работно облекло
Стикери
Чаши
Бебешки бодита и тениски
Your favorite online store
Вашият любим онлайн магазин
Креативност
Ние можем да изготвим дизайн специално за вас. Споделете вашата идея и ние ще направим дизайна вместо вас.
Дизайн
Ние постоянно следим новите тенденции в сферата на дизайна. Можем да изработим вашето лого, поздравителна картичка, покана за сватба или парти и други.
Професионализъм
Най-доброто доказателство за нашия професионализъм и умения са нашите редовни клиенти и фирми, с които работим от години.
Оборудване
Разполагаме със специални машини и качествени материали, които гарантират качеството на нашите продукти.
Сигурна доставка

Работим с куриерски фирми „Еконт“ и „Спиди“ и можем да гарантираме бърза и сигурна доставка в рамките на 1-3 дни с право на преглед и тест.

Можем да проектираме вашите идеи

Не можете да се справите сами или не виждате продукта който искате в нашият магазин? Свържете се с нас и нека обсъдим вашата идея, която с удоволствие ще реализираме.